Friday, October 26, 2007

Jeff Dunham - Sparks Of Insanity

Un show intreg.
10X youtube

Edit: so.. the guys from youtube decided to take the show off
locally i took the clips off and i will put them online again :D











Wednesday, October 24, 2007

mika - happy ending



... my status yesterday
... my torment song today



Mika - Happy Ending lyrics

Peanut

Jeff Dunham is an award winning ventriloquist and a stand-up comedian. He has performed on numerous comedy shows, including Comedy Central Presents in 2003. His usual puppets include a woozle named Peanut.





Links:

Wikipedia

Official website

Monday, October 22, 2007

Damien Rice - The Rat Within the Grain




Anul asta am inceput sa imi deschid mai mult orizonturile spre muzica care nu se gaseste neaparat prin topurile Mtv (desi o gasiti si pe acolo mai pe al coada).
Damien Rice imi plac emult si am descoperit o piesa de la el care pot sa o ascult oricand.Eu m-am uitat peste trackurile de la albume si nu am gasit The Rat Within the Grain se zice unde va pe net ca ar fi pe partea b de la 9 Crimes (poate la maxi single ca pe album nu e). Indiferent de asta e o piesa care merita ascultata.

Damien Rice - The Rat Within the Grain (highly recommended)

Thursday, October 18, 2007

Cu dedicatie

De cateva zile voiam sa pun piesa asta pe blog, din mai multe motive. Nu o sa le enumar pe toate, dar unu dintre ele este pentru ca imi place, iar altul ar fi o dedicatie pt stie ea cine despre stie ea ce (poate intelege).



"Te iubeam! Fraiereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!"

How to make Hot Ice

Tuesday, October 16, 2007

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

Nu sunt genul (de persoana) care sa isi faca publice trairile pe blog decat la un nivel superficial, ceva ce sa inteleg doar eu… Dar de data aceasta ma vad nevoit sa dau o justificare.... nu e bine spus justificare, nu am nevoie sa ma justific in fata nimanui, dar... o lamurire asupra faptelor recente.

Sa va prezint faptele:
Duminica dimineata ma intorceam din centru cu 2 prietene. Am luat un taxi (Dacia Logan rosie) de langa Teatru pana in fata blocului. Dupa ce am urcat primele scari (pana la parter), am constatat lipsa telefonului si am fugit repede afara din scara, dar masina era plecata. Am luat telefonul uneia dintre prietene, apeland numarul meu, in incercarea de a-mi recupera telefonul (sperand in corectitudinea taximetristului), dar nu mi-a raspuns nimeni. Am mers sus si am sunat la dispecereat, dar nici un taximetrist nu a recunoascut ca ar fi gasit vreun telefon. In tot acest timp, eu am continuat sa apelez numarul meu, fara a primi vreun raspuns.. Dupa aproximativ 10-15 minute, a inchis telefonul.
Avand in vedere faptul ca m-am uitat la ceas (pe telefon) inainte sa urc in taxi (deci am urcat cu telefonul), am stat in fata si am sunat dupa nici 30 de secunde de la plecarea taxiului din fata blocului (deci nu exista posibilitatea ca alt client sa ia telefonul) si ca telefonul nu era cazut langa taxi, lucrurile sunt clare... este furt. Asa mi-au supus si cei de la politie, si mi-au mai spus si ca taximetristii nu recunosc niciodata ca ar fi gasit ceva.

In urma celor intamplate, am primit reactii destul de aiurea. Marea majoritate citand faimoasa replica a lui Mircea Badea, care constituie si titlul postului.

Mi-a fost furat un telefon cumparat acum 2 luni… deci e naspa, am pierdut cateva sute de Ron: clar ca e naspa, am pierdut cateva numere de care voi face rost cu greu sau poate ca nu voi mai face rost... si mai naspa, dar cel mai naspa lucru e ca cineva te fura pe fata si stii clar asta si nu poti face nimic. Si clar ca is nervos si ma agit si fac scandal. E de neconceput sa se intample asa ceva intr-o tara care pretinde ca este democrata si care apara drepturile cetatenilor.

Hai sa luam un exemplu (dur dar elocvent):
Comanzi ceva prin curier si dupa ce ii deschizi usa (curierului) intra peste tine si te violeaza (valabil si pt fete si pt baieti ca mai nou orice este posibil). Tu cum te simti daca lumea iti zice.... imi pare rau ... trebuia sa ii iei datele din buletin nu e suficient ca stii firma si ce masina avea si il recunosti daca il vezi, data viitoare sa ii ceri buletinul ca sa stii cine este. Vi se pare ca am exagerat la aceasta comparatie, nu cred in fiecare caz tu apelezi la serviciul cuiva (pe care il platesti) si persoana respectiva te **** calca in picioare si isi bate joc de tine.

Si apoi lumea iti spune: "Traiesti in romania si asta iti ocupa tot timpul" (cat de bine te poti simti)... mda mersi mult stiam si eu.
Decat sa imi critici statusurile triste (si nervoase) mai bine ai face ceva sa ma ajuti.

Ca sunt destui asa zisi mari crestini care incep sa iti tina predici, dar nu ar misca un deget pt tine stiu doar sa te acuze ca te agiti pt un lucru material.

Daca pentru voi sa fiti lumina inseamna sa va ascundeti dupa cateva versete din Biblie imi pare rau ca ati ramas la epoca comunista, dar eu nu ma las calcat in picioare si daca fac scandal e pentru ca macar altora sa nu li se intample la fel (pentru ca stiu ca eu nu mai primesc inapoi telefonul).

Da, Romania e cum e si societatea e cum e, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma conformez sau sa ma supun va las pe voi sa va potriviti .............

Thursday, October 11, 2007

Ray Lamontagne et Damien Rice : " To Love Somebody"



i just love this clip :D

Wednesday, October 10, 2007

Google