Monday, November 3, 2008

Becali, votat de francezi "Cretinul Saptamanii"


Milioane de francofoni l-au votat pe Becali drept cel mai neinspirat in ceea ce priveste domeniul auto, premiindu-l cu medalia pentru „Cretinul Saptamanii”. Calificat in aceasta runda, milionarul a obtinut dreptul de a se califica in etapa superioara a topului, cea a „Idiotului Lunii”.

Desi s-au amuzat copios in timpul show-ului de sambata seara, nici realizatorii emisiunii, nici invitatii nu stiau cine este personajul din filmulet. „Il est le patron d’equipe Steaua Bucarest” (n.r., Este patronul echipei Steaua Bucuresti), comenteaza un telespectator pe forumul emisiunii, lamurind si faptul ca, folosindu-se de ranga, Becali repara usa Maybach-ului si nicidecum nu incerca sa o deschida, asa cum credeau realizatorii emisiunii.

Medaliat la rubrica „Cretin de la semaine” (n.r., Cretinul saptamanii) in editia din 4 octombrie, Jiji s-a calificat automat in competitia lunii. Desi a dat tot ce a avut mai bun, sansa nu a fost de partea sa, asa ca Becali a pierdut la mustata titlul „Idiotul lunii” in favoarea unui alt sofer senzational.

Stire preluata de pe: www.newsreport.ro

No comments:

Google